Dátum

2018. március 21-23.

Helyszín

Four Points - Kecskemét

Jegyek

MÉG 94 elérhető

Előadók

15 előadó

Igen 10-telt Kiráji Felsék!

Azért irog Önneg mostan, mert mint aszt bizony ára tuggya, én lettem a reklámarca ennek konferenciának, amit ezek az embéefes fijjug csinálnak itten má évek óta. (Mondjug aszt nem értem, hoty méé nem a Négy Vidám Halottmosó nevű kocsmában mennek inkább a kecskeméti Fórpoicc helyett!  Eszek fojton csak flanccolni akarnak, asztán még kamásnijug sincs!) Na most ezek olyan hüjék, hoty nem csak magukban vigadnak, hanem másokat is odahivnak az asztalukhoz. Ebből amuty igen szép verekedés is lehetne, mert igen kiváló széklábak is elérhetőek ottan, de ezek csak beszélnek…a fene sem érti eszt…na mindety is! A lényeg, hoty lesz ott sok kiváló előadó, aki ki mer állni a szinpadra úty, hogy a zakóját meg a tárcáját a székén hagyja. (Azt mondták, hogy a Tüskés Vanek nem lesz ott, íty van remény, hogy a zakó megmarad. A tárcára már nem vállalok semmi garanciját, ha érti mire célzok…)
Szóval esz ott sok kellemes  ficsúr meg kacér nő, aki kiáll és előad! Én eddig csak egyszer adtam elő lopott holmit a felügyelő úr nyomatékos kérésére és erős pofonjára tekintettel, így én nem jöhetek szóba, mert ott csak gyakorlott előadók vannak.
Ha Felségednek volna kedve, s részt venne eme főúri mulatságban, akkor ne habozzon, mert eszek minden helyet el szoktak ottan foglalni. Lehet, hoty az a Piszkos Fred is ott lesz…mert asz mindig kavarja…
Igen díszes társaság lesz ottan, így én is odamegyek, mert egy kis mókáért mindig megyek valahova.
Tehát ha jönne, akkor jelentkezzen oroszlány… nem, on-lány, vagy irjon a konferencia@mbf.hu címre egy levelet! (erről jut eszembe a híres dal: Fel, skóciai levélhordók, fel-fel, a munka vár ….) 

10-telettel:
Őfelségem L-ső Füllig James, de Önnek csak Jimmy

Ismerje meg előadóinkat!

A Magyar Biztonsági Fórum VIII. konferenciáján Ők is előadnak.

Hortobágyi Ágoston

DO-Q-MENT Kft. - Tulajdonos / ügyvezető igazgató

Hódi Attila

biztonsági vezető -ELI-ALPS Lézeres Kutatóintézet

Hajdú B. István

sportújságíró

dr. Szemeti Ferenc

biztonsági igazgató Takarékbank

Kőhalmi Zoltán

Karinthy-gyűrűs humorista, építészmérnök

Gábor Márta és Gajer Emese

stílustanácsadók

Méhes Krisztián

mesterséges DNS szakértő

Subecz Ákos

zárszakértő

Szolnoki Éva

Biztonsági vezető

Dr. Nyerges Éva

jogász, közgazdász

Hodován Zsuzsanna és Ríz Ádám

szervezetfejlesztő szakértők

Csuthi Zsuzsanna

Regional Sales Manager - AVIGILON

Gulyás János

Beszerzési szakember, Beszerzés.hu

ELŐADÁSOK

1357

Regisztráció

A konferencia résztvevőinek regisztrációja.
1357

Megnyitó

A Magyar Biztonsági Fórum VIII. konferenciájának megnyitója.
1903

Sötétben minden város fekete. (A fehér folt; 7. fejezet, 2. rész)

  Navigare necesse est, vivere non est necesse – azaz hajózni szükséges, élni nem szükséges, mondták a régi rómaiak Pompeius után. Abban egyetértünk, hogy hajózni (manapság inkább az utazni szót használnám)
1900

Gorcsev Iván és az ő Nobel-díja

Gorcsev Iván, a Rangoon teherhajó matróza még huszonegy éves sem volt, midőn elnyerte a fizikai Nobel-díjat. Ilyen nagy jelentőségű tudományos jutalmat e poétikusan ifjú korban megszerezni példátlan nagyszerű teljesítmény,
1357

Ebéd

1897

Köztünk Élő Legendák

A Köztünk Élő Legendák sorozat következő előadója Shihan Furkó Kálmán nyugállományú ezredes, 8. danos mester.
2427

Mesterséges Intelligencia és más újdonságok az Avigilontól

Napjainkban egyre több videókamera szolgáltat képi információt a létesítmények, közterületek üzemeltetőinek, melyek hatalmas mennyiségű képi adatot generálnak. Az emberi figyelem határai viszont végesek. Húsz perc után
2005

Járőr a Szaharában

A "biztonsági piac" - éppúgy, mint a versenyszféra bármely más szegmense - szükségszerűen jogi környezetben valósul meg. Találkozási pontok csaknem minden jogterület vonatkozásában felmutathatók, ám mindezek közül kiemelkednek a
1357

Networking

1357

Vacsora

2000

“Uram, a késemért jöttem.”

Eszmefuttatás könyvekről, életről, halálról, korról, lelki és testi biztonságról, kicsit zenéről és a csöndről is.
1357

Regisztráció

A konferencia résztvevőinek regisztrációja.
1902

Az elveszett firkáló

A még egy futballfélidőt sem elérő időtartam alatt az itthon méltán világhírű szerző 25 év tapasztalatát és gazdag retorikai készletének teljes tárházát felvonultatva, valóban megtörtént esetek fátyolos tekintetű felidézésével
1905

Az úr a pokolban is úr

A stílus olyan, mint a helyesírás: megmosolyogják, aki nem ismeri a szabályokat. Az üzleti életben a stílus, az image olyan versenyelőny, amellyel
1357

Ebéd

1977

Igaza van-e a szőke ciklonnak?

„Minél keményebb valami, annál könnyebben törik.” Ez a mondás tökéletesen igaz a belevaló, harcos férfiak világában. Meggyőződésem, hogy az erősebbik nem érzelmi intelligenciájának fejlesztése kulcs egy
2414

Mi is állt a Grand Hotel bejáratnál a táblán?

“Ötórai gabonapálinka! Esténként az úri közönség verekszik! Kitűnő széklábak! Megbízható elsősegély! Belépés díjtalan! Kilépés bizonytalan…” De mi a helyzet azzal, ha a belépés is bizonytalan…. vagy épp a beléptetés?
1357

Networking

1357

Gyülekező

1357

Utazás

1357

Láss csodát! – Látogatás a szegedi ELI-ALPS Lézeres Kutatóintézetben

Az Extreme Light Infrastructure (ELI) projekt szerves
1357

Utazás

A műsorváltozás jogát fenntartjuk!

Jegyárak, regisztráció

Amennyiben szeretne konferenciánkon részt venni, az alábbi táblázatból az Önnek megfelelő jegytípusra kattintva adhatja meg a regisztrációhoz szükséges adatokat.

A regisztrációs adatlap kitöltése csak a regisztrációs igény rögzítését szolgálja. A regisztrációt követően kollégánk felveszi Önnel a kapcsolatot a fizetéssel kapcsolatban.

 • Early Bird egyágyas elhelyezéssel + külső program
 • Early Bird kétágyas elhelyezéssel + külső program
  Az ár fejenként értendő, s mindkét résztvevőnek regisztrálnia kell!
 • Early Bird egyágyas elhelyezéssel
 • Early Bird kétágyas elhelyezéssel
  Az ár fejenként értendő, s mindkét résztvevőnek regisztrálnia kell!
 • Konferencia jegy - szállás nélkül
  Aternatív, egyedileg foglalandó szállásjavaslatok : Aranyhomok Hotel, Gokart Hotel, Granada Hotel, Hotel Három Gúnár. Figyelem! A szálláshely és a Konferencia helyszíne közötti transzfert a rendező nem biztosítja!
 • Konferencia jegy - szállás nélkül + külső program
  Aternatív, egyedileg foglalandó szállásjavaslatok : Aranyhomok Hotel, Gokart Hotel, Granada Hotel, Hotel Három Gúnár. Figyelem! A szálláshely és a Konferencia helyszíne közötti transzfert a rendező nem biztosítja!
 • Grátisz jegy
  Amennyiben szívesen ajándékozna Ön is konferencia jegyet üzleti partnerének, vegye fel velünk a kapcsolatot a konferencia@mbf.hu e-mail címen.

Tartalma

 • A konferencia minden programpontjára és ellátására jogosító jegytípus, mely 2 éjszakára szóló egyágyas elhelyezést is tartalmaz a Four Points by Sheraton Hotelben.
 • A konferencia minden programpontjára és ellátására jogosító jegytípus, mely 2 éjszakára szóló, kétágyas szobában történő elhelyezést is tartalmaz a Four Points by Sheraton Hotelben.
 • A külső program kivételével a konferencia minden programpontjára és ellátására jogosító jegytípus, mely 2 éjszakára szóló egyágyas elhelyezést is tartalmaz a Four Points by Sheraton Hotelben.
 • A külsős program kivételével a konferencia minden programpontjára és ellátására jogosító jegytípus, mely 2 éjszakára szóló, kétágyas szobában történő elhelyezést is tartalmaz a Four Points by Sheraton Hotelben.
 • A külső program kivételével a konferencia minden programpontjára és ellátására jogosító jegytípus, mely szállást nem tartalmaz.
 • A konferencia minden programpontjára és ellátására jogosító jegytípus, mely szállást nem tartalmaz.

Kinek ajánljuk

 • Azoknak, akik szeretnék az MBF Konferenciák tudás- és élménytárát maximális kiaknázni, s előre biztosítani maguknak a leghatékonyabb tanulási és networking lehetőségeket.
 • Azoknak az egy cégtől érkező kollégáknak (esetleg pároknak), akik szeretnék az MBF Konferenciák tudás- és élménytárát maximális kiaknázni, s előre biztosítani maguknak a leghatékonyabb tanulási és networking lehetőségeket.
 • Azoknak, akik szeretnék az MBF Konferenciák tudás- és élménytárát maximális kiaknázni, s előre biztosítani maguknak a leghatékonyabb tanulási és networking lehetőségeket, de pénteken délelőtt már nem tudnak vagy nem akarnak részt venni a külsős programon, ahova busszal visszük a vendégeket.
 • Azoknak az egy cégtől érkező kollégáknak (esetleg pároknak), akik szeretnék az MBF Konferenciák tudás- és élménytárát maximális kiaknázni, s előre biztosítani maguknak a leghatékonyabb tanulási és networking lehetőségeket, de pénteken délelőtt már nem tudnak vagy nem akarnak részt venni a külsős programon, ahova busszal visszük a vendégeket.
 • A Kecskeméthez közel lakóknak, vagy azoknak, akiknek a cége nem finanszírozza a szállást, s pénteken délelőtt már nem tudnak vagy nem akarnak részt venni a külsős programon, ahova busszal visszük a vendégeket.
 • A Kecskeméthez közel lakóknak, vagy azoknak, akiknek a cége nem finanszírozza a szállást.

* Early bird jegyek a 2018. január 15-ig megrendelt és befizetett kedvezményes jegyek.

A feltüntetett árak nettó árak, áfát nem tartalmaznak,  /fő értendők.  A regisztrációs adatlap kitöltése csak a regisztrációs igény rögzítését szolgálja. A regisztrációt követően elektronikus díjbekérőt küldünk Önnek. A díjbekérőn feltüntetett összeg befizetése után előlegszámla küldésével igazoljuk vissza részvételi jogosultságot. A díj megfizetése a részvétel előfeltétele! A konferencia után végszámlát küldünk, mely tételesen tartalmazza majd az egy főre jutó szállás és étkezés költségeit is, mely természetbeni juttatásként adóköteles. Az adó megfizetése a delegáló szervezet vagy a juttatásban részesülő magánszemély kötelessége. 

SZPONZOROK

SZPONZOROK

ARANY

EZÜST

BRONZ

TÁMOGATÓ

HÍREK

Kiemelt támogatónk, a DSC Hungária is készül!

Vegyen részt a DSC Hungária játékaiban, melyekkel értékes nyereményekre tehet szert! Folyamatosan várjuk kvízjátékunkkal a standon, illetve ne hagyja ki szerda esti infrasorompó-limbónkat!  

II. Aspectis Csocsó Bajnokság

Az Aspectis Kft. ismételten megrendezi csocsó bajnokságát az MBF konferencián. A tavalyi sümegi MGF konferencián nagy sikert aratott az akkor első ízben megrendezett csocsó bajnokságunk. Ezt folytatva az idei évben ismételten megrendezzük a versenyt, természetesen a tavalyi tapasztalatokat felhasználva, tovább fejlesztve azt.

VIII. MBF Konferencia

Four Points by Sheraton – Kecskemét
H-6000 Kecskemét Izsáki út 6

Regisztráció

REGISZTRÁCIÓ